Facebook i-a blocat contul Dianei Șoșoacă pentru jigniri!

458
Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, fosta senatoare AUR, o persoană extrem de activă atât în mass-media, cât și în spațiul online, a primit o lovitură cruntă de la Facebook, mijlocul său de social-media preferat. 

În cursul acestei zile, rețeaua de socializare i-a suspendat avocatei contul, astfel că aceasta nu va putea să-și folosească pagina personală timp de 30 de zile.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata la Romania TV, potrivit G4Media.

Senatoarea a anunțat că va da în judecată Facebook-ul pe motiv că nu ar fi normal să blocheze conturile politicienilor.

Contul de Facebook este în continuare activ, însă Șoșoacă nu mai poate publica mesaje noi. 

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.