Soțul senatoarei Diana Șoșoacă umărit penal pentru că ar fi agresat un polițist

313
 

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei ex-AUR Diana Șoșoacă, scrie G4Media.ro.

 

Potrivit sursei citate, soțul lui Șoșoacă l-ar fi mușcat de mână pe unul din jurnaliști după ce s-a îmbrâncit cu polițistul.

Acesta e suspectat de procurori că ar fi lovit membrii unei echipe de ziariști de la postul italian Rai Uno care venise la cabinetul de avocat al lui Șoșoacă pentru un interviu.

”La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenția organelor de poliție la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliție au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenții de poliție, respectiv l-a împins, inzbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliție, cauzându-i suferințe fizice”, se arată în comunicat

Șoșoacă a respins acuzațiile aduse soțului său și a susținut că ziariștii italieni ar fi agresat-o. La finalul audierilor soțului său, ea a acuzat mare parte a presei că ar fi parte a unei conspirații împotriva sa. Ea a urlat ore întregi la ziariști, susținută de câteva persoane.

 

Urmărește-ne și pe Google News