Nunțile și botezurile vor putea avea loc până la ora 2!

2523

Hotărârea de Guvern a fost adoptată la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Uurgență. Decizia a fost anunțată de premierul Cîțu, după ședința de astăzi. ”Vestea bună e că nunțile si botezurile pot să rămână deschise până la 2 noaptea”, a declarat șeful Executivului.

”Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2.00”, prevede hotărârea adoptată.

Nunțile și botezurile se pot organiza de la 1 iunie fără limită de persoane, doar dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva COVID-19, cu ambele doze. Altfel, regulile prevăd participarea a 50 de persoane în spații închise și a 70 de persoane în spații deschise.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.