Liviu Dragnea merge la închisoare!

645

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunțat, luni, verdictul definitiv în dosarul DGASPC Teleorman,

în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu şi în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Liviu Dragnea va trebui să se predea astăzi la Poliție pentru ca sentința să fie pusă în aplicare.

Verdictul era asteptat azi, la o zi dupa europarlamentare din 26 mai si cu cateva zile inainte ca judecatoarea Luciana Mera sa se pensioneze (cererea e cu data de 1 iunie). De notat ca CCR a programat tocmai pentru 5 iunie o noua dezbatere privind completurile specializate, ceea ce inseamna ca decizia CCR nu va mai putea influenta sentinta Curtii Supreme in dosarul lui Liviu Dragnea.

Urmează ca președintele încă în funcție al Camerei Deputaților și al partidului aflat la guvernare să fie dus la Penitenciarul Rahova, unde va sta o vreme în carantină, un fapt fără precedent în politica românească.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.