Ion Șmecheru’ a murit! Anunțul trist a fost făcut chiar de Culiță Sterp

5513
 

Veste tristă în mediul on-line. Ion Șmecheru’ a murit. Anunțul trist a fost făcut de Culiță Sterp pe una dintre rețelele de socializare.

 

Clipurile care îl aveau ca protagonist pe acesta au devenit deseori virale. Una dintre cele mai cunoscute replici ale acestuia a fost „Am trei rânduri de creier”.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața ! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a mărturisit Culiță Sterp într-o postare de pe Facebook.

Tot pe Facebook, Culiță Sterp a precizat si motivul morții lui Ion Șmecheru’: coma alcoolică. Se pare că tânărul cu chef de viață se confrunta cu dependența de alcool, care i-a adus și sfârșitul.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu când ești dependent. El de o lună de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a precizat Culiță Sterp pe contul personal de Facebook în urmă cu puțin timp.

 

Urmărește-ne și pe Google News