Incident la Spitalul ”Marius Nasta”. Un ventilator exterior al unității mobile ATI a început să degaje fum

241
Incident la Spitalul ”Marius Nasta”
Foto ©️Digi24

În urmă cu scurt timp a fost anunțat faptul că se degajă fum de la un ventilator exterior al unității mobile AȚI de la Spitalul Marius Nasta din capitală.

 

În interiorul unității mobile sunt 7 pacienți (5 dintre aceștia fiind intubati), care nu au fost răniți.

Intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD.

În acest moment nu se mai observă degajare de fum și se fac verificări pentru identificarea focarului. Preventiv, cei 7 pacienți vor fi relocați în cadrul altor secții din spital.”, se arată în comunicatul transmis de Ministerul Sănătății.

Ministrul Sănătății și secretarul de stat Raed Arafat au declarat la Digi 24 că nu este vorba despre un incendiu.

“Nu a fost foc, nu a fost incendiu în TIR. Incidentul este sub control”, preizează Raed Arafat.

Și managerul institutului, dr. Beatrice Mahler, spune că a existat un incident la un ventilator dispus în perimetrul exterior al unității mobile ATI și că niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.