Ziua Internationala a Educatiei sărbătorită și la Aleșd

402
Foto © Ardelean Marina

Ziua Internationala a Educatiei a fost stabilita de UNESCO pentru 5 octombrie.

 

Evenimentul tine sa ne reaminteasca faptul ca o educatie de calitate reprezinta cheia unei reusite profesionale.Multumim tuturor dascalilor care, inainte de orice, pun suflet in procesul de învățământ.

Conform structurii acestui an scolar, „unitatile de invatamant si inspectoratele scolare judetene vor marca prin manifestari specifice, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei scoli, ziua de 5 octombrie (Ziua internationala a educatiei).

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.