Șofer beat, prins de polițiști la volanul unei mașini neînmatriculate în Fâșca

1236
Polița
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 24 mai, la ora 16.40, pe drumul comunal 180în localitatea bihoreană Fâșca, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat din comuna Vârciorog, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și având o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Vineri, 22 mai, la ora 22.25, pe drumul comunal 97, în localitatea bihoreană Călacea, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

La solicitarea legală a polițiștilor, conducătorul autoturismului a refuzat atât testare cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot, vineri, 22 mai, la ora 23.50, pe strada Făcliei din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un bărbat 31 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea luni, 25 mai, la ora 01.30, pe strada Toldi din municipiul Salonta a fost depistat în trafic un localnic de 45 de ani, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In urma testării conducătorului mopedului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.