Bărbat din Vârciorog prins conducând sub influenţa alcoolului şi cu permisul anulat

685
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 25 aprilie, la ora 20.30, pe strada Crișan din localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileag au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din comuna Vârciorog, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, având anulat dreptul de a conducea autovehicule pe drumurile publice.

 

Totodată, în urma testării conducătorului autoutilitarei cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoutilitarei i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot sâmbătă, la ora 20.10, pe drumul județean 764,în localitatea bihoreană Roșia polițiștii Secției nr.2 de Poliţie Rurală Beiuș au depistat în trafic un localnic de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

La solicitarea legală a polițiștilor, conducătorul autoturismului a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.