Bărbat din Vârciorog condamnat la închisoare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

1964
retinut arestat poliţie-800x501
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 18 octombrie, pe raza localității bihorene Sălard, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat și reținut un bărbat de 44 de ani, din comuna Sălard, urmărit național.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, sâmbătă, 19 octombrie, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat și reținut un bărbat de 53 de ani, din comuna Vârciorog, județul Bihor.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1,2 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Ambii bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.