Bărbat de 51 de ani, din Șerghis, prins la volan băut și fără permis. S-a ales cu dosar penal 

564
poliția etilotest-800x440
Foto caracter ilustrativ
 
Un bărbat de 51 de ani, din Șerghis, a fost prins de polițiști la volanul unui autoturism, fără permis și băut. 

Potrivit polițiștilor luni, 28 februarie, la ora 18.00, pe drumul județean 767, între localitățile bihorene Tilecuș și Vârciorog, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din localitatea Șerghis, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

În urma testării conducătorului autovehiculului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot luni, la ora 15.00, în localitatea bihoreană Tășad, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un localnic de 32 de ani, care, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a acroșat un autoturism parcat pe podul unui imobil din localitate.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, la solicitarea legală a polițiștilor, bărbatul de 32 de ani a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii aloolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea.

Totodată luni, la ora 16.55, pe drumul județean 792/A, pe strada Someșului din localitatea bihoreană Tinca, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din Tinca, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta avea restricționat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru conducere sub influența alcoolului.

În urma administrării probatoriului, polițiștii bihoreni au dispus reținerea bărbatului de 35 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca.

Tot pe parcursul zilei de luni, 28 februarie a.c., la ora 19.08, pe strada Câmpului din localitatea bihoreană Tărian, polițiștii Postului de Poliţie Sântandrei au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din comuna Girișul de Criș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmărește-ne și pe Google News