2 metri cubi de lemne de foc confiscați de polițiștii Postului de Poliție Vârciorog

176
lemne de foc-1
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 18 decembrie, la ora 17.10, pe drumul comunal 184, în localitatea bihoreană Șerghiș, polițiștii Postului de Poliție Vârciorog au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din comuna Copăcel, județul Bihor, în timp ce transporta cu un tractor 2 metri cubi de material lemnos pentru foc, specia cer, în valoare de 280 de lei, fără documente de însoțire a materialului lemnos.

Materialul lemnos fără documente legale a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.