19.2 C
Aleşd
miercuri, 12 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Vineri seara, piesă de teatru la Vadu Crișului

Vineri seara de la ora 19,00 in casa de  cultura a comunei Vadu Crisului, in cadrul unui proiect co-finantat de catre Administratia Fondului Cultural National se va juca piesa de teatru “Bordel 2.”

Așa cum sugerează și titlul, spectacolul se centrează în jurul unui subiect delicat, prostituția generează o poveste ce pune accentul pe slăbiciunile, frustrările și nevoile ființei umane.

„Consider necesar acest gen de spectacol în contextul teatral actual deoarece pune în lumina reflectoarelor o realitate nu pentru a o condamna ci pentru a oferi posibilitatea reflexiei și a unui dialog sincer. Faptul că spectatorii sunt distribuiți într-un rol activ permite o conștientizare mai puternică a fenomenului de proxenetism” afirma Andreea Iacomiță, regizorul spectacolului.

Bordel 2.0 este povestea unor opțiuni greșite care sunt camuflate în interiorul unor ambalaje frumoase. Costume, machiaj, parfum cu iz de show musical invită spectatorul într-o călătorie spre o realitate ignorată: traficul de carne vie; un spectacol despre acele momente în care ne lăsăm păcăliți de propriile vise ce, fără să ne dăm seama, au devenit iluzii care ne distrug încet.

Realizatori:

Regie și text: Andreea Iacomiță

Scenografie: Ruxandra Preda

Distribuția: Nicoleta Moscalenco, Cătălina Florea, Silviu Lupescu, Elena Asofiei, Andrei Rosz.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile!

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,675FaniÎmi place
1,735CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI