21.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

FESTIVALUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ ȘI POPULARĂ INSIEME MUSIC FESTIVAL – O experienta de neuitat pentru elevii grupului Onix Music

 
Membrii grupului Onix Music

ASOCIAȚIA CULTURALĂ PENTRU MUZICĂ ȘI SUFLET INSIEME din Baia Mare a organizat in perioada 24-26 mai 2024 prima ediție a festivalului  INSIEME MUSIC FESTIVAL. Membrii grupului Onix Music, coordonati de prof. Denisa Hoble au obtinut rezultate remarcabile.

De la organizatori am aflat ca  evenimentul a avut ca scop întâlnirea talentelor, dar a fost și un prilej de cunoaștere și dezvoltare personală a fiecărui concurent. De asemenea, au dorit să aiba alături în juriu personalități și nume sonore care să ridice calitatea acestui festival la rang de excelent. Și pentru că știau cât de important este audio-vizualul atât pentru concurenți dar și pentru public, scena în sine a fost un adevărat spectacol: lumini, ecran Led, fum greu, dar și cu un sunet impecabil care să transmită emoția din vocea fiecărui concurent.

Despre participarea grupului Onix Music, din care fac parte copii talentati din zona Vadu Crisului, ne-a relatat prof.Denisa Hoble, coordonatoarea grupului. În weekendul 24-26 mai 2024, am avut onoarea și bucuria de a participa împreună cu elevii mei la un festival de muzică ușoară pentru copii care ne-a cucerit inimile și ne-a oferit amintiri de neprețuit. Acest eveniment nu a fost doar un concurs, ci o adevărată sărbătoare a talentului, creativității și spiritului de echipă.

Festivalul a reunit concurenți din toată țara, numărul total al participanților fiind de aproximativ 350. Competiția a fost acerbă, fiecare participant demonstrând talent și dedicare, contribuind la un spectacol de neuitat.

O paradă a talentului și creativității

Festivalul a fost o veritabilă paradă a talentului tinerilor, unde fiecare moment a fost marcat de entuziasmul și energia debordantă a copiilor. Elevii mei au avut ocazia să-și etaleze abilitățile și să concureze într-un mediu plin de fair-play și respect reciproc. Fiecare secțiune a festivalului a fost organizată impecabil, oferind participanților condițiile ideale pentru a străluci. Pe lângă competiția propriu-zisă, evenimentul a fost o platformă educativă remarcabilă. Copiii au învățat lecții valoroase despre perseverență, cooperare și importanța muncii. Participarea la acest eveniment le-a oferit ocazia să-și depășească limitele, să-și dezvolte încrederea în sine și să-și cultive spiritul de colegialitate. Atmosfera caldă și prietenoasă a fost un cadru perfect pentru dezvoltarea personală și socială a fiecărui copil.

Un alt aspect care m-a impresionat profund a fost magia împărtășită între copii și organizatori. Fiecare detaliu a fost gândit cu grijă și pasiune, creând un spațiu în care fiecare participant s-a simțit special și valoros. De la decorurile vibrante, până la activitățile interactive și momentele de divertisment, totul a contribuit la crearea unei experiențe memorabile.

O privire spre viitor

Acest festival nu doar că a celebrat prezentul, dar a deschis și o fereastră spre viitor, inspirându-i pe tineri să continue să-și urmeze visele și să-și cultive pasiunile. Este esențial ca astfel de evenimente să fie sprijinite și promovate, deoarece ele contribuie semnificativ la formarea unei generații de tineri încrezători, talentați și empatici.

Mulțumiri și recunoștință

În final, aș dori să adresez mulțumiri sincere organizatorilor festivalului, Mădălina și Gabriel Ghenoiu, pentru dedicarea, munca asiduă și energia incredibilă cu care au creat acest eveniment deosebit. Cu un efort susținut și o pasiune evidentă pentru educația și dezvoltarea tinerilor, aceștia au reușit să transforme competiția într-o experiență memorabilă pentru toți participanții. De asemenea, un cuvânt de recunoștință se cuvine juriului de excepție: Aurelian Temișan, AMI, Claudiu Bulete, Dragoș Udilă( UDDI), Răzvan Marton și Ionuț Roantiș, care au asigurat o evaluare corectă. 

Competiția a fost una acerbă, fiecare concurent aducând pe scenă nu doar talent, ci și multă muncă și pasiune. Spectacolul rezultat a fost unul de neuitat, captivând publicul și evidențiind nivelul înalt de pregătire al participanților.

În contextul acestei reușite remarcabile, dorim să adresăm urările noastre cele mai calde de „La mulți ani!” doamnei Mădălina Ghenoiu, cu mult drag și recunoștință, grupul Onix Music.

Sunt extrem de mândră de elevii mei pentru implicarea și performanțele lor remarcabile. Această experiență ne-a unit și ne-a inspirat pe toți, lăsându-ne cu dorința de a reveni și de a trăi din nou magia acestui festival.

Rezultatele obtinute de membrii grupului:

Maria Mititean- locul 1

Giulia Madar- locul 1 

Sofia Boitoș- locul 1

Ștefania Dume- locul 2

Raluca Toderaș-locul 2

Fabian Climent- locul 2

Alexandra Moisi- locul 2

Delia Sărăcuț- locul 2

Maria Simuț- locul 2

Maria Țepele- locul 2

Pavel Secara- locul 2 

Teofana Ardelean- locul 2

Giulia Reti- locul 2

Ștefania Bogdan- locul 3

Raisa Știzar- locul 3 

Elena Copos- locul 3

Teofana Ardelean- Mențiune 

Sara Secara- Mențiune

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,739FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI