Atenție, locuitori din Vadu Crisului, Birtin, Tomnatic și Topa de Cris! Vineri va avea loc o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice

417
deșeuri electrice

Primăria Vadu Crișului anunţă că vineri va avea loc acţiunea privind colectarea gratuită a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice.

„S.C. BENE INTERNATIONAL S.R.L. în colaborare cu Primaria Vadu Crisului organizeaza in cursul zilei de vineri, 24.05.2019 intre orele 9-17 o campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice, ambalaje sticla, pet, carton etc. in localitățile apartinand comunei Vadu Crisului (Birtin, Tomnatic, Topa de Cris, Vadu Crisului). Loc de adunare: platoul de langa primarie” , transmit reprezentanţii primăriei.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.