Un nou laborator de informatica la Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd !

869
Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd din Bihor a primit o finanțare echivalentă cu 4.512 de euro, după ce s-a clasat pe primul loc în cadrul competiției „Bani pentru școala ta” la categoria licee mari.
Finanțarea oferita a fost folosita exclusiv pentru modernizarea unității școlare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.
received_12293347404631462
„Dupa o munca asiduă si castigarea concursului „Bani pentru scoala ta” + diferenta de bani din partea scolii noastre, ne-am ales cu un nou laborator de informatica care cuprinde 30 de unitati, un retro-proiector si mobilier nou-nout. Multumim pentru multiplele oportunitati, Junior Achievement Romania!” a declarat Geta Luca coordonator proiect.
received_12293362471296622
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.