Un mort şi patru răniţi intr-un accident rutier intre localităţile Lugaşu de Jos si Urvind

5088
Foto © Marius Castaian

Marţi, într-un accident rutier produs pe DN 1,intre localităţile Lugaşu de Jos si Urvind o persoană a murit si alte patru au fost rănite.

 
Potrivit agentului principal Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul Biroului de presă al Poliţiei Bihor „Un bărbat de 66 ani din localitatea Urvind, conducea un autoturism pe drumul uzinal Cheile Lugaşului, iar la intrarea pe DN1 nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coleziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 34 ani din Oradea”.

 

wp-1481645075745.jpg
Foto © Marius Castaian

În urma impactului, şoferul primului autoturism a suferit leziuni grave şi a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea iar sotia acestuia care era pasageră în autoturism a fost internată.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.