Poliția a stabilit cauza accidentului de la Uileacu de Criș, dintre un camion și un microbuz

8096

Polițiștii bihoreni au stabilit circumstanțele producerii accidentului rutier de pe DN1, dintre Uileacu de Criș și Urvind. Accidentul rutier s-a produs vineri, fiind implicate două autovehicule, un micobuz și un camion.

 

„Un bărbat de 44 de ani din Târgu Mureș, județul Mureș, în timp ce conducea o autoutilitară, pe direcția Oradea-Cluj-Napoca, a pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion, condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani din localitatea Peștiș, județul Bihor. În urma accidentului rutier, bărbatul de 50 care conducea auticamionul a suferit leziuni ușoare. Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au declarat reprezentanții poliției Bihor.

Accident între Urvind și Uileac
Accident între Urvind și Uileac
Accident între Urvind și Uileac
Accident între Urvind și Uileac

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.