Patru persoane rănite, luni seara, într-un accident produs la ieșirea din Tileagd spre Vârciorog

3190
Foto © Cristi Sandor
 

Luni, 21 august în jurul orei 17.45, pe drumul județean 767, în afara localității Tileagd, un bărbat de 33 de ani, din Tileagd în timp ce conducea un autoturism cu care tracta o remorcă pe direcția Tileagd – Vârciorog, la intersecția cu drumul județean 767/B, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu aceasta.

Potrivit comisarului IPJ Bihor Alina Dinu, „în urma accidentului rutier, o femeie de 32 de ani, din comuna Tileagd, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. Totodată, conducătorul autoturismului și alți doi pasageri ai săi, un minor de 2 ani și comuna Tileagd și o femeie de 57 de ani, din Vârciorog, au suferit leziuni ușoare”.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului, mai precizează comisarul IPJ Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.