Cum s-a produs accidentul de la Uileacu de Criș. Un tânăr de 23 de ani din Vadu Crișului a murit

11755
accident Uileacu de Criș 6
Foto © AlesdOnline

Polițiștii rutieri au stabilit cauzele producerii accidentului mortal de luni dimineata, 19 august, între localitățile Uileacu de Criș și Urvind.

 

”Luni, 19 august, la ora 07.40, pe D.N. 1, între localitățile bihorene Uileacu de Criș și Urvind, un tânăr de 23 de ani, din comuna Vadu Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, s-a angajat în depășirea regulamentară a unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 59 de ani, din comuna Lugașu de Jos, județul Bihor, apoi a rulat pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autocar, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Miroslava, județul Iași ”, transmite comisar șef IPJ Bihor, Alina Dinu.

În urma accidentului rutier, tânărul de 23 de ani, care conducea primul autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citeşte şi: Trafic blocat pe DN1, între Uileacul de Criş şi Urvind: Un autoturism s-a ciocnit cu un autocar

Accident Uileacu de Criș 10Accident Uileacu de Criș 13

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.