Coliziune frontala, pe contrasens, pe DN 1, in localitatea Tileagd

2238
ambulanta Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 29 mai, la ora 06.45, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tileagd, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism,

pe fondul neatenției în conducere a trecut pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 25 de ani, din comuna Popești, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 27 de ani, care conducea autoturismul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.