Asanare de muniție la Uileacu de Criş

188

Sâmbătă, 14 mai , echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a desfăşurat în localitatea Uileacu de Criş, o operaţiune de asanare a unei bombe de calibru 82 milimetri, provenită din cel de-al Doilea Război Mondial.

 

Muniţia, găsită de un localnic în propria grădină în timpul efectuării unor lucrări agricole, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă de către specialiştii pirotehnicieni.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.