Un bărbat din Hotar s-a ales cu dosar penal. Polițiștii din Aleşd l-au prins beat la volan

790
poliția etilotest-800x440
Foto caracter ilustrativ

Luni, 3 februarie, pe drumul comunal 179, în localitatea bihoreană Hotar, polițiștii rutieri din Aleşd au depistat în trafic un localnic de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, 3 februarie, la ora 23.40, pe strada Sovata din municipiul Oradea, polițiștii rutieri și de ordine publică orădeni au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.