Trei metri steri de lemne de foc confiscaţi din Hotar

1447
lemne foc -800x400
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 8 ianuarie, la ora 17.15, pe drumul comunal 180, în localitatea bihoreană Hotar, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri steri de lemne de foc, speciile fag și cer, fără documente de proveniență.

Materialul lemnos, în valoare de 350 de lei a fost confiscat, iar cel în cauză a fost sancționat contraventional conform prevederilor Legii nr.171/2010

Tot miercuri, 8 ianuarie, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,5 metri cubi de material lemnos,de esență fag, în mod repetat, în baza aceluiași aviz.

Materialul lemnos, în valoare de 400 de lei, a fost confiscat și predat în custodie la Ocolul Silvic Beiuș, iae cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.