Târg de Crăciun in Școala Gimnazială Nr. 2 Țețchea

289

La Școala Gimnalizală Nr. 2 din Țețchea, membrii clubului IMPACT ,,Number One,, au organizat, împreună cu facilitatoarele clubului, doamnele profesor Ilea Luminița și Pop Cristina prima activitate din cadrul proiectului ,, Schoogle,, – Târg de Crăciun.

 

Târgul are drept scop strângerea fondurilor necesare pentru aciziționarea unei noi tehnologii în cadrul școlii, tehnologie dorită de toți elevii școlii, care îi va ajuta in formarea lor și în completarea învățării. Pentru acest târg, membrii clubului s-au pregătit, sub îndrumarea și supravegherea părinților dar și a cadrelor didactice ale școlii, realizând atât prăjituri delicioase cât și decorațiuni specifice sărbătorii Crăciunului.

La această acțiune au participat în primul rând membrii clubului și facilitatoarele dar și părinții și profesorii, cu toții motivați de spiritul sărbătotilor de iarnă. Felicitări tuturor participanților, iar membrilor clubului le urez mult succes pe mai departe, in toate proiectele viitoare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.