Tânărul de 19 ani din Ţeţchea ucis cu motocoasa a fost condus pe ultimul drum

13278
Foto © AlesdOnline

Slujba de rămas bun a avut loc în curtea casei fiind oficiată de trei preoţi ortodocşi, în prezenta unui un număr mare de persoane, de la foşti colegi de seviciu de la Holcim (Romania) S.A.Ciment Alesd, colegi de liceu și până la coechipierii Clubului Sportiv de Karate KSC Crișan care la sfârşitul slujbei au oferit mamei băiatului o medalie, pusă ulterior pe coşciug.

 

Cei prezenți au plâns în hohote câteva persoane fiind nevoite să iasă din curte în stradă pentru a-şi reveni. Tot în stradă câteva persoane discutau despre incident fiind de părere că bărbatul care l-a tăiat cu coasa pe băiat nu ar fi vrut, de fapt, să-l omoare, altele că ar fi vinovat de tragicul eveniment.

Trupul tânărului Gabriel Cudi a fost pus într-un sicriu alb iar la finalul slujbei a fost dus pe braţe de către foştii colegi de școală ai lui până la cimitir.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.