Protest de susținere pentru șoferul de TIR acuzat că a accidentat mortal 2 pietoni la Telechiu

4352
Protest de susținere pentru șoferul de TIR acuzat că a accidentat mortal 2 pietoni la Telechiu

Mai mulți bihoreni s-au adunat lângă Tribunalul Bihor având afișe cu poza lui Cătălin, șoferul implicat în accidentul de la Telechiu.

Marți, 12 noiembrie, în jurul orei 14:50 prieteni și conoscuți ai lui Cătălin s-au adunat în fața Tribunalului Bihor, pentru a cere „să se facă dreptate”. Acesta se presupune că ar fi omorât doi bărbați într-un accident rutier, în cursul zilei de marți, 5 noiembrie la Telechiu.

Pe lângă acţiunea din stradă, protestatarii au lansat şi o petiţie online care, până marţi după amiază, strânsese deja 1.500 de semnături şi în care se cere eliberarea tânărului, pe motiv că nu este un pericol pentru societate, fără referiri la modul de producere a accidentului.

Cătălin este susținut și de către colegii de breaslă, care au fost primii ce au sărit în apărarea lui, punând la îndoială vinovăția acestuia.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.