Tânărul care a provocat accidentul din Telechiu soldat cu doi morți a fost arestat pentru 30 de zile

4801
Arest
Foto caracter ilustrativ

Tânărul de 24 de ani, din Telechiu, bănuit că a fost implicat în accidentul rutier produs la 5 noiembrie a.c., la ora 23.10, la intersecția drumului comunal 179 cu drumul județean 108I, în localitatea bihoreană Telechiu,

soldat cu decesul a doi pietoni, reținut de polițiștii rutieri din Aleșd pentru 24 de ore, a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Aleșd cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aleșd a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd – Poliția orașului Aleșd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.