10.3 C
Aleşd
miercuri, 28 februarie 2024

O profesoară din Țețchea a ajuns în finala Galei „Profesorul Anului din mediul rural”

Prof. Luminița Maria Ilea, de la Școala Gimnazială nr. 2 din Țețchea, a ajuns în finala Galei „Profesorul Anului din mediul rural”.

- Publicitate -

Evenimentul ajuns la a III-a ediție celebrează eforturile și rezultatele cadrelor didactice care se implică în dezvoltarea învățământului din mediul rural.

Organizată de „Teach for Romania”, gala va avea loc pe 15 februarie, începând cu ora 17:00, la Timișoara, la Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

22 de profesori de la școli din 15 județe candidează pentru titlu, în 7 categorii. Profesorii calificați în finală sunt din Iași, Ialomița, Hunedoara, Mureș, Olt, Vâlcea, Ilfov, Bacău, Bihor, Timiș, Bistrița Năsăud, Dolj, Călărași, Cluj și Mehedinți. Categoriile în care vor fi premiați dascălii sunt: educatori, profesori debutanți, prevenirea abandonului școlar, dezvoltarea literației, dezvoltarea abilităților socio-emoționale, dezvoltarea leadership-ului la elevi, implicare în comunitate.

Profesoara Luminita Ilea predă de 20 de ani în școala din Țețchea, a ajuns în finală la categoria „dezvoltarea leadership-ului la elevi”.

Școala Gimnazială nr. 1 din Hotar are peste 550 de elevi înscriși, dintre care 150 la structura din Țețchea.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,945FaniÎmi place
1,742CititoriConectați-vă
36CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,550AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI