Marș în memoria lui Gabriel Cudi, tânărul ucis cu o motocoasă în Țețchea

2779
Marș în memoria lui Gabriel Cudi, tânărul ucis cu o motocoasă în Țețchea
 

Având  în vedere că în data de 29 septembrie ar fi împlinit 20 de ani, familia şi pritenii apropiaţi au ţinut să-l comemoreze organizând un marş al tăcerii, la care au participat în jur de 50 de persoane. Marşul a pornit de la casa în care a locuit tânărul, a continuat până la terenul de fotbal din comună (locul de unde l-a luat elicopterul SMURD) în apropierea căruia membrii familiei şi prietenii au ridicat un mic monument comemorativ, după care a continuat până la cimitirul din localitate.

 

Atât la casa unde a locuit Gabriel, cât şi la stadion şi cimitir s-au ţinut câteva minute de reculegere. Părinţii tânărului s-au arătat nemulţumiţi de modul în care se derulează ancheta în cazul băiatului lor, considerând că prea mult se tergiversează cazul. „Prima dată dosarul a ajuns la Aleşd, după care l-au trimis la Oradea, după care cei de acolo l-au trimis înapoi la Aleşd, după care iar la Oradea. Nu mai ştie nimeni nimic, de competenţa cui ţine. Consider că pur şi simplu e o bătie de joc, iar ce ne supără cel mai mult e faptul că nimeni nu ne spune nimic’’, a declarat tatăl lui Gabriel.

„Agresorul e vecin cu noi. De la incident ne-am şi întâlnit pe stradă cu el, mergea fluierând, nu are nici o treabă, nici un gând, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult, fratele lui spune că fratele lui nu o să stea în puşcărie că dă el bani’’, spun oftând părinţii tânărului ucis.

Reamintim faptul că în data de 19 august, tânărul Gabriel Cudi și-a piedut viața după ce a fost rănit cu o motocoasă. Tânărul a suferit plăgi la nivelul toracelui și la mână. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD, însă tânărul nu a mai putut fi salvat. Agresorul este un consătean, care locuieşte doar la câteva case depărtare de casa băiatului. Agresiunea asupra tânărului ar fi izbucnit după un conflict pe care victima l-ar fi avut cu tatăl agresorului.

 

Urmărește-ne și pe Google News