Elevii din Spinuș și Țețchea vor face cursuri online

723
 

Elevii din Cetariu, Chișlaz, Spinuș și Țețchea vor face, săptămâna viitoare, cursuri online, după ce în școlile în care învață va fi aplicat scenariul 2 (galben), a stabilit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bihor.

 

Decizia a fost luată după ce în aceste localități a fost depășit pragul de 6 la mie în privința incidenței cazurilor de COVID-19. De asemenea potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar Județean Bihor, în Bihor, vineri, 1 octombrie 2021, numărul elevilor și al personalului din învățământ confirmați cu Covid 19 era de 252. 

„În județul Bihor avem 189 de copii care studiază online din motive medicale. Numărul de copii, respectiv elevi din clasele sau grupele cu activitatea față în față suspendată ca urmare a cazurilor de Covid 19 confirmate este de 3.180”, a transmis Florin Negruțiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Printre unitățile de învățământ în care elevii fac școala online se numără și: Școala Gimnazială nr. 11, Școala Gimnazială nr. 16, Școala Gimnazială „Dacia”, Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, Colegiile Naționale „Emanuil Gojdu”, „Onisifor Ghibu” și „MIhai Eminescu”, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” Oradea, Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea, Școala Gimnazială „Octavian Goga” Oradea, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Oradea, Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu”, Liceul Teoretic „Ady Endre” Oradea, Liceul Teologic „Betel”, Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, Liceul Teologic Ortodox „Ep. Roman Ciorogariu”, Liceul Teologic Greco-Catolic „Iuliu Maniu”, Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”, Liceul de Arte, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”, dar și școli și grădinițe din Spinuș, Tileagd, Ceica etc.

Citește mai jos hotărârea CJSU Bihor prin care au fost adoptate scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar din Bihor.

Hot-CJSU-nr.62

 

Urmărește-ne și pe Google News