Bărbat din Hotar, surprins la volan cu o concentrație alcoolică de 1,22 mg/l

1503

Un bărbat de 58 de ani din localitatea Hotar a fost prins de poliţişti la volanul maşinii sale având o concentraţie alcoolică de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite IPJ Bihor.

Potrivit poliţiştilor, marți, 29 iunie, în jurul orei 20.20, pe drumul comunal 155, în localitatea bihoreană Hotar a fost depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd.

Excesul de viteză în trafic, sancționat cu fermitate de polițiștii rutieri bihoreni

Tot marți, 29 iunie, la ora 19.45, pe D.N. 1, în afara  localității bihorene Urvind, a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturismcu viteza de 172 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 100 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.     

Depistat în trafic, în timp ce conducea fără permis, un ATV neînmatriculat               

De asemenea, marți, 29 iunie, la ora 15.00, pe strada principală din localitatea bihoreană Topa de Jos, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, localnic, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV neînmatriculat şi fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Politie Rurală Beiuș.