Aţi văzut-o? Poliţiştii caută o femeie de 34 de ani din Telechiu care a dispărut de acasă

4692
MATEIAȘ GIULIANA AURORA
MATEIAȘ GIULIANA AURORA
 

Update: Femeia de 34 de ani a fost găsită. Giulia Mateiaș, femeia de 34 de ani din Țețchea, dispărută de acasă a fost găsită marți după-masa în Gara Oradea. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni și este din nou în familie.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați marți, 17 august a.c., de familia unei femei de 34 de ani, din comuna Țețchea, sat Telechiu, județul Bihor, MATEIAȘ GIULIANA AURORA – că acesta a plecat voluntar, de la domiciliu, marți, 17 august, în jurul orei 04.00 și nu a mai revenit.

Aceasta a mai fost plecată de acasă, fiind depistată de fiecare dată.

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate aproximativ95 de kg., constituție robustă, ten deschis, faţă ovală, păr lung, vopsit negru cu șuvițe blonde, ochi căprui.

ÎMBRĂCĂMINTE: blugi albaștri, tricou, pantofi sport crem.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.