Anunț UMANITAR: Un bărbat din Țețchea, infectat cu coronavirus, are nevoie urgentă de plasmă

6971
Stoica Alexandru
Stoica Alexandru
 

Un bărbat din Țețchea, diagnosticat cu COVID-19, își pune toată speranța în ajutorul nostru, are nevoie urgentă de plasmă de la persoane vindecate de această boală. 

 

Se caută urgent donatori de plasmă de la persoane care au avut covid și au anticorpi, pentru Stoica Alexandru din localitatea Țețchea.

Donatorii trebuie să specifice pe formular faptul ca donează pentru Stoica Alexandru internat la Spitalul Municipal din Oradea secția ATI. Nu contează ce grupă de sânge are donatorul. 

Cei care doresc să facă acest gest trebuie să apeleze la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, de pe strada Louis Pasteur nr. 30, de lunea până vinerea, între orele 7.30 şi 11.30.

Potrivit datelor publicate pe pagina Centrului de Transfuzie, potenţialii donatori de plasmă pot dovedi istoricul de infecţie, între alte opţiuni, prin prezentarea unui test PCR şi a unui document eliberat de direcţiile de sănătate publică care atestă încetarea perioadei de izolare. Mai multe detalii pot fi obținute și de la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, la telefon 0259 434 752.

Persoanele care doresc să-l ajute pe Alexandru, sunt rugate să o contacteze pe nepoata lui, But Adriana Alexandra, la numărul de telefon 0754 639 121, pentru mai multe informații.

 

Urmărește-ne și pe Google News