Anchetă pentru ucidere din culpă în cazul proaspetei mămici decedate la Țețchea

6370
ambulanta Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Cazul tinerei mămici care a decedat la Țețchea, se pare după ce a luat un medicament contraindicat a ajuns pe masa procurorilor de la Aleșd.

Procurorul Rodica Popa, de la Pachetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, a transmis că s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și s-a făcut autopsia, al cărei rezultat va fi gata peste câteva luni, chiar jumătate de an.

„Se efectuează cercetări în cauză. Există informații că a fost la medicul de familie și că ar fi primit o rețetă. Femeia a luat niște pastile contraindicate în boala de care suferea și a suferit o insuficiență cardio-respiratorie. Deocamdată nu știm dacă a luat pastilele prescrise de medic sau le-a luat fără vreo recomandare. Peste 4 sau 6 luni se vor primi rezultatele autopsiei și abia atunci vom putea ști sigur care a fost cauza decesului”, a declarat procurorul Rodica Popa de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd pentru bihon.ro.

Între timp, procurorii de la Aleșd continuă cercetările la acest caz, fără autori, deocamdată. Amintim că tânăra mămică de 25 de ani suferea de astm și e posibil să fi luat un medicament contraindicat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.