Caz şocant la Ţeţchea! O mămică de 25 de ani a murit

7380
ambulanta_noaptea
Foto caracter ilustrativ

O tragedie s-a produs marți după-amiază la Țețchea când o tânără în vârstă de doar 25 de ani, proaspătă mămică, a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.

La fața locului au ajuns urgent un echipaj de paramedici SMURD şi un echipaj medical cu medic de la Ambulanța Aleşd care au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră. În pofida eforturilor depuse, tânăra a decedat.

Nu se cunosc cauzele care au dus la decesul femeii, se pare că tânăra nu se simțea prea bine de vreo 2 zile. Se pare că de la medicul de familie ar fi primit o rețetă, dar nu e clar dacă tânăra a apucat sau nu să ia, cu sau fără rețetă, Ibuprofen, un antiinflamator nesteroidian, nu prea indicat la astmatici. Pe de altă parte, alte surse spun că ar fi vorba de amoxicilină (antibiotic contraindicat în astm).

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a declarat, marţi seara, că primele verificări indică faptul că moartea tinerei mame a fost cauzată de o culpă medicală, motiv pentru care cercetările în caz se efectuează pentru ucidere din culpă.

“A fost o echipă de poliţişti la faţa locului, s-au făcut verificările care necesitau urgenţă, iar în caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Autopsia se va efectua în cursul zilei de mâine şi atunci se va şti exact cauza decesului. Ancheta va fi coordonată de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd”, a explicat prim-procurora adjunctă Maria Cotrău pentru ebihoreanu.ro.

În urma tinerei a rămas un bebeluș în vârstă de doar o lună.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.