Telefoane mobile sustrase, recuperate de polițiștii din Aleșd

838

Joi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Aleșd au identificat și cercetat un bărbat de 27 de ani, din Aleșd, bănuit că la 17 aprilie anul curent ar fi sustras două telefoane mobile de la o femeie din Aleșd.

 

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiști.

Polițiștii din Aleșd continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale în cauză.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vă recomandă:
„Nu invita hoţii în casa ta!”
„Unul din patru furturi din locuinţe este favorizat de neglijenţă!”
PREVENIREA FURTURILOR DIN LOCUINŢE
Este extrem de neplăcut să vă găsiți casa spartă. De aceea, dorim să vă ajutăm să nu deveniți una dintre victimele celor care fură din locuinţe.
Infractorii speculează neglijenţa locatarilor în a-şi securiza casa. De exemplu, aceştia profită de faptul că la unele apartamente situate la parter sau etajul unu ferestrele sunt lăsate deschise şi nesupravegheate.
Un aspect foarte important al prevenirii furturilor din locuinţe este reprezentat de necesitatea adaptării măsurilor de siguranţă la tipul de locuinţă şi la valorile care trebuie protejate.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.