Târg și expoziție de prăjituri, obiecte decorative, felicitări și creații de Crăciun confecționate de copii la Aleșd

909

Cu mai puțin de o săptămână în urmă, elevii clasei I Step by Step de la Colegiul Tehnic ,,Alexandru Roman”, Aleșd, alături de doamnele învățătoare Popa Diana și Pașcalău Elena, desfășurau cea de-a doua Ediție a Târgului de Crăciun sub deviza ,,Din suflet pentru suflet!”.

 

Târgul și expoziția cu vânzare de prăjituri, obiecte decorative, felicitări și creații de Crăciun confecționate de copii, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.
Dacă anul trecut în urma primei ediții a Târgului de Crăciun, elevii au adus zâmbete și lacrimi de bucurie pe fețele vârstnicilor de la ,,Centrul Dumbrava”- Șuncuiuș, anul acesta și-au îndreptat privirile și gândurile către copiii de la ,,Casa Copilului și Tineretului Kajanto Maria”- Aleșd.
Din suma de bani strânsă , elevii au oferit fructe, alimente și dulciuri copiilor reușind astfel să le aducă o mică bucurie în pragul Sărbătorilor de iarnă.
Astfel de activități desfășurate în scop caritabil au menirea de a-i face pe elevi mai buni și mai darnici față de semenii lor în pragul sărbătorilor și nu numai.
,,Din suflet pentru suflet!” este un proiect educativ care dezvoltă spiritul de solidaritate și generozitate al copiilor, motiv pentru care intenționăm să-l desfășurăm an de an în preajma Crăciunului și a Sărbătorilor Pascale.
Ne bucurăm de tot sprijinul părinților , dar și al conducerii Colegiului Tehnic,,Alexandru Roman”- Aleșd, reprezentat de doamna director Vasile Valeria, cărora le mulțumim pe această cale.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.