Bărbat din Şuncuiuş prins în flagrant de Poliţie în timp ce arunca moloz

3305
Foto © Oradea.ro

Polițiștii locali, din Oradea au acționat în urma unei sesizări publicate în mediul online și au identificat un autoturism ce figurează pe societatea Eusebia Farm SRL, cu sediul în comuna Șuncuiuș dar și persoana responsabilă pentru depozitarea haotica a unor saci cu rumeguș și deșeuri provenite în urma unor lucrări de construcții la un imobil situat în Cartierul Bălcescu din municipiul Oradea.

Bărbatul, (C. N. V. – 58 de ani) a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei prin procesul verbal de constatare a contravenției fiind consemnată ca și măsură complementară îndepărtarea imediată a deșeurilor și salubrizarea zonei afectate.

„Poliţia Locală Oradea ține să mulțumească cetățenilor ce se implică și dau dovadă de spirit civic în lupta împotriva depozitărilor ilegale de pe spațiul public al municipiului Oradea. De asemenea, reamintim numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii – 0259.969 – Dispecerat”, au precizat oamenii legii.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.