Bărbat din Șuncuiuș bănuit de comiterea unui furt, identificat de polițiști

1208
Poliția- Aleșd
Foto caracter ilustrativ
 

Joi, 12 octombrie în jurul orei 00:27, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că persoane necunoscute au sustras 165 lei din buzunarul unui bărbat din localitatea Șuncuiuș.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Borod au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Șuncuiuș, de la care au recuperat integral suma de bani sustrasă.

Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.