A început Campania “Camera lui Robert”!!!

813
 

Robert este din satul Zece Hotare, Comuna Șuncuiuș și trăiește în condiții care nu îi permit să i se împlinească visul – să aibă propria lui cameră.

 

Din păcate, Robert și părinții lui trăiesc dintr-un venit lunar de 399 lei, mama lui fiind operată de adenofibromatoză uterină gigantă, iar tatăl lui fiind diabetic dependent de insulină de 14 ani. Cei 3 locuiesc într-o singură cameră, în condiții care lasă de dorit.

Copilul acesta nu poate scăpa prin puterile proprii din necazurile și greutățile pe care le are acum. Cei care doresc să facă o donație (în bani sau materiale – vezi lista atașată) sunt rugați să  contacteze Asociația “Simona Kadas” la numărul de telefon 0740 756 598.

Haideți să împlinim împreună visul acestui băiețel de 9 ani care speră la un viitor mai bun. Pentru cei care doresc să facă donație în bani, o pot face pe contul în lei Ro03BTRLRONCRT0341860001 deschis pe Asociația “Simona Kadas” cu mențiunea “Camera lui Robert” !!!.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.