Sub influența băuturilor alcoolice la volan.COMUNICAT IPJ

250

Miercuri 13 iulie, pe drumul județean 764/A, în localitatea Bratca,  polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Valea Crișului, în timp ce conducea un autoturism, având  o concentrație alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-a fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, si fost întocmit un  dosar de cercetare penală.
Tot miercuri, 13 iulie, pe drumul comunal 188, în localitatea Șerani, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Negreni, județul Bihor, în timp ce conducea un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.