Viscol puternic blochează drumul spre Șinteu

4160
Viscol Șinteu
Foto ©️ Cosmin Biriș

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră în județul Bihor, din cauza viscolului, traficul rutier pe DN1H Aleșd – Șinteu – Nușfalău este blocat.

 

La faţa locului sunt prezente utilaje de deszăpezire, care încearcă remedierea problemei şi reluarea circulaţiei.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar, transmit reprezentanții poliției.

De asemenea, poliția recomandă ca șoferii să nu pornească la drum fără a avea autovehiculele echipate de iarnă, să folosească luminile de ceață și sistemele de iluminare-semnalizare, să conducă prudent, adaptat la condițiile meteo. Din cauza viscolului, vizibilitatea la sol este scăzută.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.