Un bărbat din Șinteu a ajuns după gratii pentru conducere fără permis. La ce pedeapsă l-au condamnat judecătorii

969
retinut arestat poliţie-800x501
Foto caracter ilustrativ
 

Un bărbat de 38 de ani a fost ridicat de poliţişti şi încarcerat, după ce instanţa a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse cu privare de libertate pentru conducere a unui autovehicul fără permis.

 

Joi, 29 noiembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Șinteu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și reținut un bărbat de 38 de ani, din comuna Șinteu.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 4 ani de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.