25.3 C
Aleşd
sâmbătă, 13 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Tenorul Ștefan von Korch în premieră la Maria Radna Open Air

Lipova Symphonic City Maria Radna Open Air, unul dintre cele mai mari evenimente în aer liber dedicate muzicii culte din România, îl va avea în prim-plan pe tenorul Ștefan von Korch. Acesta va susține un recital extraordinar pe 5 iulie, acompaniat de soprana Irina Baianț, invitată specială a evenimentului.

Recitalul va include piese celebre precum “La Donna e mobile”, “O Sole Mio” și “La Danza”. Concertul se va desfășura pe platoul Basilicii Maria Radna, cu participarea GlobART Symphony Orchestra, sub bagheta dirijorului și directorului artistic Dan Crișan.

Ștefan von Korch a declarat: „Fiecare șansă de a împărtăși magia muzicii cu ascultătorii este un dar, iar prezența într-un eveniment de tradiție, cum este Maria Radna Open Air, o privesc cu bucurie și recunoștință. Vă invit să vă bucurați pe 5 iulie de un program special.”

Recent revenit din Spania, unde a concertat alături de Orchestra Reino de Aragon, von Korch continuă vara cu un parcurs internațional spectaculos, ce include debutul în “Carmina Burana” în seria de concerte Palermo Classica, dar și noi apariții la Sala Dalles din București în cadrul seriei de concerte “Musical Extravaganza”.

Tenorul Ștefan von Korch se bucură de o carieră în ascensiune, națională și internațională, cu apariții remarcabile pe marile scene ale României și ale lumii. În 2023, a impresionat publicul cu interpretări magistrale ale partiturii “Carmina Burana”, fiind singurul solist român într-un turneu de 27 de orașe din China.

În palmaresul său se regăsesc roluri de prestigiu în opere și operete precum “Bărbierul din Sevilla”, “Elixirul dragostei” și “Falstaff” la Opera Națională București, “Rigoletto” și “Văduva veselă” la Opera Națională din Iași, și multe altele.

În 2022, și-a completat repertoriul cu rolul titular din premiera europeană a spectacolului “Traiano in Dacia” de Giuseppe Nicolini, la Opera Română din Cluj-Napoca, alături de alte roluri în premiere naționale absolute.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,846FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
988CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI