Pasionatii de off-road din Bihor au impartit cadouri in Luncsoara si Sinteu

676
 

Timp de 15 ore, parcurgand drumuri greu de strabatut si vara, 90 de bihoreni s-au implicat, in weekendul trecut intr-una din cele mai dificile dar emotionante campanii umanitare din aceasta iarna.

 

Cu 28 de autovehicule de teren, pasionatii de off-road, grupati in clubul West Alpine, au distribuit alimente, imbracaminte, incaltaminte sau jucarii pentru 120 de persoane cu varste cuprinse intre 1 si 95 de ani din satele izolate ale Bihorului.

Dupa ce, la inceputul lunii, au facut o documentare despre nevoile pe care oamenii  le au, organizatorii campaniei au strans tone de cadouri intr-un garaj de 100 mp. Pe drumuri desfundate si pe o vreme imposibila, soferii au pornit, apoi, la drum si au infruntat obstacole naturale extrem de dificile  chiar si pentru puternicele masini de teren.

Masinile cu cadouri au ajuns dupa ore bune la oamenii din varful muntilor,  in zonele izolate din 4 comune dintre Luncsoara si Sinteu. Efortul a meritat, spun participantii, pentru ca, in urma actiunii lor, peste 20 de familii vor avea Craciunul mai imbelsugat ca niciodata.

Bucuria din ochii  copiilor  a fost rasplata suprema pentru oradenii pasionati de off-road. In timpul anului, micutii se trezesc la 4 dimineata pentru a ajunge la scoala si traverseaza ore intregi, prin paduri, pana sa ajunga in zone locuite.

Campania umanitara a clubului Off Road West Alpine este la a patra editie. Ea va fi  reluata in perioada Sarbatorilor de Paste.

Pe Facebook, organizatorii au transmis mulțumiri speciale membrilor West Alpine Off Road, colaboratorilor de la Aventura Bihor, colegilor din orașele Debrecen, Arad, Timișoara(Proiectul caritabil #ShoeBox), care s-au implicat activ, cât și sponsorilor noștri principali, Dafero SRL, Corso Broker & Imobiliare, Seranzo Concept, Atelier Dan Condre, Cidan Service, Galexpress SRL, FORD Carbenta Com, VanSof Logistik.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.