O VIITOARE MĂMICĂ NE CERE AJUTORUL

19576
Karolina Tușinovski
Karolina Tușinovski
 

O nenorocire s-a abătut asupra familiei Iosif și Karolina Tușinovski din comuna Șinteu. Iată faptele: Karolina în vârstă de 32 de ani, însărcinată în luna a 5-a, în ziua de 5 iulie s-a deplasat cu mașina personală spre Aleșd, cu scopul unui consult medical de specialitate la Spitalul Aleșd. În mașina condusă de Karolina se afla și fiica ei

Darina în vârstă de 7 ani, care o însoțea. La intrarea în satul Peștiș, Karolinei i s-a făcut rău, a leșinat, mașina a pierdut direcția de mers, și a părăsit șoseaua. O denivelare (un dâmb), a răsturnat mașina pe partea stângă, prinzând sub ea mâna stângă a șoferiței, zdrobind-o. Din fericire Darina aflată pe bancheta din spate nu a pățit nimic fizic, decât o sperietură cumplită, asistând îngrozită la nenorocirea mamei sale. Transportată cu ambulanța la Oradea i s-a amputat brațul stâng deasupra cotului. După investigații sarcina nu a fost afectată, bebelușul (un băiețel), urmându-și viața intrauterină.

Pentru viitoarea mămică e nevoie de o proteză, a cărei preț estimativ este de cca. 90. mii euro. Tânăra mămică are nevoie de ambele brațe ca să-și crească copiii.

Oameni cu suflet ar putea să o ajute donând, după posibilități bani în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele Karolina Tușinovski:

În lei: RO89BTRL00501201774354XX

În euro: RO22BTRLEURCRT0077435401

În czk: RO16BTRL00511201774354XX

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.