FOTO – VIDEO | O parte din Generaţia de Aur a Naţionalei de fotbal a inaugurat un teren de fotbal la Sinteu

1801
Teren fotbal Sinteu

Sărbătoare, vineri la prânz pentru slovacii din comuna Şinteu, unde a fost inaugurat un teren de sport multifuncţional, cu instalaţie de iluminat nocturn şi gazon artificial.

 

Au fost prezenți Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Florentin Petre, Marian Savu, Florin Preunea, Iosif Rotariu şi Alexandru Boc care au  disputat un  meci demonstrativ pe noul teren împreună cu o reprezentativă a comunității slovace din Sinteu.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.