Copil muşcat de şarpe la Sinteu, transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD

7839
mușcat șarpe Șinteu
Foto © AlesdOnline

Un copil care a fost muşcat de un şarpe în localitatea Sinteu a fost dus duminică la Oradea cu elicopterul SMURD.

 

“În jurul orei 16.45 am fost sesizaţi că un copil a fost muşcat de un şarpe pe raza localităţii Sinteu. Deocamdată nu se ştie despre ce şarpe este vorba. S-au deplasat de urgenţă la fata locului un echipaj de prim-ajutor calificat din staţia Aleşd, şi elicopterul SMURD. Copilul are 5 ani, i s-au acordat îngrijirile necesare şi a fost transportat la spital in Oradea”, a declarat duminică, pentru AlesdOnline reprezentantul ISU Bihor.

Update: Starea copilului este bună, iar medicii îi administrează ser antivenin. În continuare, nu se cunoaste ce fel de şarpe l-a atacat, nu era clar o muşcătură de şarpe, ci mai degrabă o înțepătură de insecte, în primele două ore, muşcătura de şarpe poate uneori semăna cu cea de insecte.

mușcat de sarpe Șinteu 2elicopter smurd Șinteu

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.