Aproape 50 de metri cubi de lemne de foc confiscți de polițiști de la o societate comercială din Șinteu

1353
lemne confiscate
Foto caracter ilustrativ

Marți, 14 ianuarie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în urma unui  control efectuat la o societate comercială

cu sediul în comuna Șinteu, județul Bihor, au constatat că reprezentanții acesteia au expediat, în perioada 10– 23 iulie 2019, 49,29 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără proveniență legală.

Societatea comercială respectivă a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar materialul lemnos expediat fără documente legale, în valoare de 7.886,4 lei, a fost confiscat valoric.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.